Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!





ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

100.000 ΠΑΙΔΙΑ τη ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ προτού να φτάσουν 5 ΧΡΟΝΩΝ !

17 ΙΟΥΝΗ(Μέρα – Μνήμης)ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΠΑΛΙ Έως 15/12/2009 για να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε και στη δική μας χώρα.

Ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι απ’ τη δική του γειτονιά της κοινωνίας.

Εν προκειμένω εμείς στο Γαλάτσι μας με μπροστάρη τον Πρ. Δήμαρχο Γαλατσίου και Υποψήφιο με την Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση - Γαλάτσι 21ος ΑΙΩΝΑΣ κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ. Μαζί και οι Συνεργάτες αρωγοί: Επιχειρηματίες, o Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος. Οι Μπλόκερς από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, το www.e-galatsi.gr, το G.TV, η http://www.e-grammi.gr/, οι Εθελοντές μας από το Γαλάτσι τη ΕΛΛΑΔΑ κ το Εξωτερικό. ο Σύλλογος Άνω Γαλατσίου, ή Επιτροπή Εθελοντισμού, Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ. Oi Οικολόγοι – Πράσινοι, Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΑμεΑ ΠΑΣΥΠΚΑ. O Σύλλογος Κρητών, Ο Αθλητικός σύλλογος ‘’ΠΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ’’ με την οίκογ. Πρωτονοταρίου Μαίρης, Ο Πρ. Πρόεδρος κ Ιδρυτής του Συλλόγου Ρουμελιωτών Τούντας Δημήτρης και ή Πρώτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑμεΑ και ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (Ανιδιοτελώς Νομικός Σύμβουλός μας, ο κ. Κώστας Διάκος).



Την φύση όταν την προσέχεις σου δίνει ΖΩΗ, ή ΠΕΙΝΑ, όμως στην παίρνει πίσω.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

15 Δεκεμβρίου 2009 στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας θα τους προσφερθεί μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμός, Παπούτσια, παιχνίδια

(καινούργια και μη)και(ότι άλλο έχουμε), ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ. Για να βγει ο χειμώνας πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά κ όλη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ)

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩ

ΠΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?
(Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) Από τις 11.00 το πρωί έως και 6.00 το απόγευμα ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ κοινωνικοί εργάτες, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ).
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564 για ότι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώνει ο Φραγκίσκος Κουνάνης. EMAIL = fracisko@otenet.gr