Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΊΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΙΤΗ.ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΪΤΉ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΓΗΓΕΝΉΣ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ !!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Η ΈΜΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΞΗΣ.

26/03/2010 ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΉΣΟΥΜΕ !ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.578 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ 15/16/17 - 09 ΣΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΑΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Δ'ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΥΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ(ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ)ΚΛΠ. Κ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΜΕΡΆΚΙ Κ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΗΣ.

'' ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ '' '' ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΙΟΘΕΙΣ ''

ΥΓΕΙΑ K ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.

ΥΓ= ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ. ΣΚΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.