Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ Κ. ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΥΠΟΥΡΓΕ! ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.




Η Ευαγγελία κινδυνεύει – κάνει έκκληση για βοήθεια

SOS - SOS - SOS !!!

Στις 3 Νοεμβρίου 2008, η Ευαγγελία, 23 ετών, φοιτήτρια ΤΕΙ Λάρισας, μπήκε στο χειρουργείο με λάσπη στη χολή. Ένα χειρουργείο ρουτίνας, που όμως άλλαξε τη ζωή της οριστικά και τη μετέτρεψε σε εφιάλτη...
Βγήκε από αυτό ανάπηρη, αντιμετωπίζοντας για πάντα, προβλήματα υγείας που βάζουν καθημερινά τη ζωή της σε κίνδυνο.

Κατά την επέμβαση και από τραγικό λάθος του χειρούργου, κόπηκε ο χοληδόχος πόρος. Από τότε παθαίνει συνεχώς αποφράξεις και επί ένα χρόνο μπαινοβγαίνει σε χειρουργεία για διαστολές που βοηθούν προσωρινά τη λειτουργία του συκωτιού.

Οι προοπτικές δεν είναι ευοίωνες, διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια τέτοιων επεμβάσεων συντήρησης.
Η μοναδική λύση είναι να υποβληθεί άμεσα σε ένα μεγάλο και πολυδάπανο χειρουργείο αποκατάστασης, δίνοντας της έτσι ελπίδα για ζωή αλλά και να μετατοπιστεί στο μέλλον η πιθανή ανάγκη μεταμόσχευσης συκωτιού.

Η επέμβαση αυτή γίνεται μόνο σε ειδικά κέντρα χοληφόρων επεμβάσεων του εξωτερικού.

Για το σκοπό αυτό, ανοίχτηκε ένας λογαριασμός αλληλεγγύης στην Εθνική Τράπεζα : 397/647085-80 ( δικαιούχος η μητέρα, Βασιλική Λούπα ).

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!
ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ! ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ Κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.