Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !!!


Πρώτες βοήθειες

Τι πρέπει να ξέρουμε όλοι μας όταν δούμε ένα άτομο να κάνει μια επιληπτική κρίση με σπασμούς:

Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να καθησυχάσουμε όσους βρίσκονται κοντά και να αφήσουμε την κρίση να εξελιχθεί χωρίς να προσπαθήσουμε να τη σταματήσουμε.
Να χρονομετρήσουμε την κρίση.
Να απομακρύνουμε αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν τραύματα.
Να χαλαρώσουμε τα ρούχα και να βγάλουμε τα γυαλιά ή την οδοντοστοιχία, αν φοράει.
Να βάλουμε κάτι μαλακό κάτω από το κεφάλι π.χ. σακάκι.
Να γυρίσουμε (μετά την κρίση) τον ασθενή σε πλάγια θέση για να μην καταπιεί ενδεχόμενα εμέσματα.
Να παραμείνουμε για 15-20 λεπτά της ώρας και να ελέγξουμε την αναπνοή και το χρώμα του.
Να προσφερθούμε να καλέσουμε ένα ταξί, συγγενή ή φίλο για να βοηθήσουν το άτομο να πάει σπίτι αν φαίνεται μπερδεμένο ή αν δεν μπορεί να πάει σπίτι μόνος του.
Να δείξουμε κατανόηση μετά την κρίση.
Δεν χρειάζεται να καλέσουμε για ασθενοφόρο εκτός εάν το άτομο έχει τραυματιστεί, ή κύρια κρίση διαρκεί πάνω από 5 λεπτά ή εάν η κρίση επαναληφθεί ή εάν υπάρχει πρόβλημα με την αναπνοή του.
Η αναπνοή σχεδόν πάντα επανέρχεται αυτόματα μετά από μια κρίση. Αν ο ασθενής δεν αναπνέει, αυτό σηματοδοτεί επιπλοκή της κρίσης. Το βλέπουμε όταν υπάρχει έλλειψη δυνατότητας αναπνοής, καρδιακή προσβολή ή χτύπημα στον λαιμό. Σε αυτές τις ασυνήθιστες περιστάσεις πρέπει να αρχίσει αμέσως CPR (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Αν υπάρξουν επαναλαμβανόμενες κρίσεις ή μία κρίση διαρκέσει πάνω από πέντε λεπτά, το άτομο πρέπει να έχει άμεση ιατρική βοήθεια. Επαναλαμβανόμενες ή παρατεταμένης διάρκειας κρίσης μπορεί να είναι status epilepticus (κρίσεις που δεν σταματούν), που απαιτεί επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Τι δεν πρέπει να κάνουμε:

Να μετακινήσουμε το άτομο, εκτός εάν κινδυνεύει.
Να περιορίσουμε τις κινήσεις.
Να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε το στόμα.
Να προσπαθήσουμε να βάλουμε κάποιο αντικείμενο στο στόμα.
Να του δώσουμε κάτι να πιει.
Να προσπαθήσουμε να κάνουμε τεχνητή αναπνοή εκτός από τη σπάνια περίπτωση που ο ασθενής δεν αναπνέει μετά την κρίση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.


Συμβουλές προς "ναυτιλομένους"

Οδηγίες αντιμετώπισης ενός πιθανού κρούσματος του ιού της νέας γρίπης για όσους ταξιδιώτες επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) εν όψει της κορύφωσης της καλοκαιρινής εξόδου στις αρχές Αυγούστου.Οι οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ αφορούν τους επιβάτες των πλοίων και των τρένων, καθώς και όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο.
Οσοι ταξιδεύουν με πλοίο θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω συμβουλές...

Αν παρουσιάσουν συμπτώματα της ασθένειας θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα τον υγειονομικό υπεύθυνο του πλοίου.
Ο ασθενής θα πρέπει να απομονωθεί σε καμπίνα (η οποία θα πρέπει να έχει φυσικό εξαερισμό) με ατομική τουαλέτα και σίτιση.
Αν πρέπει οπωσδήποτε να βγει ο ασθενής από την καμπίνα, θα πρέπει να φορά μάσκα.
Το επισκεπτήριο πρέπει να αποφεύγεται και όσοι έρχονται σε επαφή με τον ασθενή θα πρέπει να φορούν μάσκα. Συνιστάται να οριστεί ένα μέλος του πληρώματος για τη φροντίδα του κρούσματος.
Ο χρησιμοποιημένος προστατευτικός εξοπλισμός θα πρέπει να πετιέται σε κάδο έξω από την καμπίνα και να μη χρησιμοποιείται ξανά για κανέναν λόγο.
Ο υγειονομικός υπεύθυνος του πλοίου θα πρέπει να ενημερώσει τους επιβάτες ότι υπάρχει ύποπτο κρούσμα και να τους ζητήσει να λάβουν όλα τα μέτρα υγιεινής.
Οσοι ταξιδεύουν με τρένο θα πρέπει να ακολουθήσουν τις εξής συμβουλές:

Ο ασθενής θα πρέπει να μετακινηθεί σε ξεχωριστό κουπέ ή στο πίσω μέρος του βαγονιού σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από τους υπόλοιπους επιβάτες.
Να δοθεί στον ασθενή μια χειρουργική μάσκα η οποία θα πρέπει να αλλάζει αν γίνεται υγρή, αν λερωθεί ή αν σκιστεί.
Στον ασθενή πρέπει να δοθεί ατομική σακούλα για τη συλλογή των προσωπικών του απορριμμάτων.
Αν υπάρχει συνοδός του ασθενούς που επιθυμεί να μείνει κοντά του, θα πρέπει να φορά οπωσδήποτε μάσκα και γάντια και να πλένει τα χέρια του κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τις εκκρίσεις του.
Για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων στα αεροπλάνα, το ΚΕΕΛΠΝΟ συμβουλεύει:

Να δοθεί στον ασθενή μία χειρουργική μάσκα η οποία θα πρέπει να αλλάζει αν γίνεται υγρή, αν λερωθεί ή αν σκιστεί.
Στον ασθενή πρέπει να δοθεί ατομική σακούλα για τη συλλογή των προσωπικών του απορριμμάτων.
Τα μέλη του πληρώματος πρέπει να φορούν γάντια και μάσκα. Συνιστάται να ορίζεται ένα μέλος του πληρώματος για τη φροντίδα του ασθενούς.
Αν είναι δυνατόν, ο ασθενής θα πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση δύο μέτρων από τους υπόλοιπους επιβάτες και θα πρέπει να του συστηθεί να περιορίσει τις μετακινήσεις του. Αν αυτό δεν γίνεται, τότε οι επιβάτες που κάθονται κοντά του θα πρέπει να φορέσουν μάσκα και γάντια.
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσει τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα μετά την προσγείωση.

ethnos.gr

EXEIS ΨYXARA E TOTE PROXΩRA


ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Έσωσαν 25χρονο με κρίση επιληψίας


Τις ικανότητες με τις οποίες είναι οπλισμένοι από την εκπαίδευσή τους έδειξαν και στη στεριά, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οι άνδρες του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης. Η παρέμβασή τους σε ένα έκτακτο περιστατικό ήταν καταλυτική προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός νεαρού 25 περίπου ετών, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη ανάγκη στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, όταν υπέστη σοβαρή κρίση επιληψίας μπροστά στα μάτια των περαστικών που παρακολουθούσαν έντρομοι.
Το νέο παιδί που πάσχει από επιληψία απολάμβανε το απόγευμα της Πέμπτης παρέα με φίλους τον απογευματινό του καφέ σε επιχείρηση της Προκυμαίας. Σε κάποια στιγμή άρχισε να τρέμει σύγκορμος και έπεσε στο έδαφος καθώς είχε υποστεί κρίση επιληψίας. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες και του προσωπικό του καταστήματος, οι οποίοι μαζί με θαμώνες επιχείρησαν να βοηθήσουν το νεαρό ειδοποιώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Καταλυτική ωστόσο αποδείχθηκε η παρέμβαση 3 ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, που εκτελούσαν βάρδια και που βλέποντας τον κόσμο που είχε αναστατωθεί επενέβησαν άμεσα δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό, τον οποίο λίγο αργότερα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντάς τον στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.
«Η παρέμβαση των Λιμενικών ήταν άμεση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς είναι γνωστό ότι σε κρίση επιληψίας υπάρχει κίνδυνος, ο ασθενής να καταπιεί τη γλώσσα του και να πεθάνει», δήλωσε στα “AI.N.” πολίτης που παρακολούθησε το σκηνικό. Την ικανοποίησή του για την παρέμβαση των λιμενικών δεν έκρυβαν την Παρασκευή τόσο ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, όσο και οι συνδικαλιστές του Λιμεναρχείου, τονίζοντας την άρτια εκπαίδευση του λιμενικού προσωπικού η οποία για κάποιες περιπτώσεις, αποδεικνύεται σωτήρια!

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.



ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
Μετά από ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ στο ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ. Εκτός των ερωτηματολογίων που μας έφεραν μόνοι τους οι κάτοικοι της γειτονιάς περίπου στα 150, εμείς σε ομάδες σπίτι - σπίτι, μαγαζί το μαγαζί(υπεύθ. Θεοδόσης. Βούλγαρης) τηλεφωνικώς(Κουνάνης Φραγκίσκος, Ελευθ. Πολυχρόνης Αντώνης) με ανακοινώσεις παντού σε τουλάχιστον 2.000 νοικοκυριά καταγράψαμε όλα τα προβλήματα και σας τα παραθέτουμε, σε SOS! ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Τακτικά και σε μακροπρόθεσμα.

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

1) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(ΟΡΙΩΝ) ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ( ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 10 ΜΕΤΡΑ. SOS! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΟΥΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

2) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ! ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ . ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ, ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.(ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ 10 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ! ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ? Η ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ? ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ). Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! ! ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ(ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ). ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΑΚΡΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΙΩΝ για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά οι ευπαθείς ομάδες όλοι οι συνάνθρωποι μας. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ Κ ΕΚΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ..

3) ΣΕ 2 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ(ΠΡ. ΗΛΙΑ-ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΩΝ) ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ(ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ)ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ οι κατσαρίδες και οι αρουραίοι σκίζουν τις σήτες και μπαίνουν στα σπίτια.Εχουμε περικυκλώσει τα σπίτια με δηλητήρια.'' ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ''.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΓΙΑ δε ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ σε 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ(ΙΟΥΛΗΣ)!!! ΑΛΛΑ Κ ΣΥ ΒΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΓΡΑΦΕ Τ'; ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΕΣ ?
ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΦΑΝΑΡΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ(1. ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΑΡΧΟΥ, 2. ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ).

ΤΕΛΟΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ (ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΚΛΕΑΡΧΟΥ. ΚΑΛΑΜΩΝ, ΑΣΤΕΡΩΝ, ΓΙ'; ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ (ΛΟΓΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. (ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ)

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ !!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΕΡΙΑ.(ΟΙ 400 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ) ?

4) 1 ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ(ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΕΝΤΟΥΚΑΛΗ) - 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΥΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΑΚΟΜΗ 3 ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ κ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ(όπως ανάφερε εκτενώς ο κ. Πολυχρόνης Αντώνης. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου. ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ Κ 3 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ Κ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΣΩ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΔΙΑΚΟ ΚΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

5)ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ.

6) ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΔΩΡΟ - ΑΔΩΡΟΝ ! (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΜΩΡΟΜΑΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ Η ΧΩΡΙΣ)ΟΙ ΔΕ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ.

7) SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ(ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ 700 ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ που παίρνουν 200 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣΚ ΣΕ 40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΨΥΧΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Κ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ?

9) ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ Κ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ (ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ BETON ΜΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ). ΟΧΙ !!! ΔΥΝΑΤΑ ΟΧΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΜΙΓΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ( ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Θ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΠΕΤΟΝ)ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ(ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ) ?

10) SOS ! SOS! SOS! ΑΜΕΣΑ (ΧΘΕΣ) ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ. ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ Κ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΤΟΥΝΤΑ.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

1)Καθαρισμοί δρόμων-σε τακτικά χρονικά διαστήματα και (Τερψιθέας Πρεμετής, Αετοφωλιάς, Ρόδων κλπ.)όχι μόνο στους κεντρικούς

2)Τακτική ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ)συγκοινωνία ειδικά με τις βροχοπτώσεις πιο τακτικά, τώρα που φτιάχνονται τα αντιολισθητικά (γιατί χάλασαν ? όταν έπεσε το χιόνι και αφού έλιωσε τότε ρίψανε μπάλες - μπάλες αλάτι και κάηκε το τσιμέντο κ έτσι φάνηκαν τα πλέγματα(φανερωμένης) κλπ.

3)Πάρκινγκ πρόταση, οριοθετημένες κίτρινες λουρίδες και επανέλεγχος της Βαρδουσίων μονοδρόμηση. Μάζωξη όλων των κατεστραμμένων αυτοκινήτων(Δημιουργούνται αυτομάτως νέες θέσεις ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

4)Κάδοι ανακύκλωσης Κ κάδους Αποριμάτων ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

5)Φωτισμός πάρκου(ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ) και μίνι μπάσκετ ΟΡΙΩΝ.

6)Ιατρός από τον Δήμο Η σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ όπως και προ τριετίας.

8)Παιδική χαρά (ΚΛΕΑΡΧΟΥ)καθαριότητα κ απομάκρυνση από τα κατεστραμμένα μηχανάκια(έχουν συμβεί άπειρα ατυχήματα). Είναι κρίμα να θρηνήσουμε ένα ΠΑΙΔΙ γιατί κάποιοι αδιαφο ρούν.

9)Ολισθηρότητα δρόμων(λακκούβες) Έλλειψη πινακίδων ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ Κ ΜΑΓΚΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.

10)Κακοτεχνία-ολισθηρότητα (ελληνικού)ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΝΑ(ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ)

11)Στήριξη της λαϊκής αγοράς,(στην ορίων)Η σωτηρία της γειτονιάς (Δουλεύουν και τα μαγαζάκια)και άμεση και οριστική απομάκρυνση της Λαϊκής από Ελευθερίου Βενιζέλου θα γίνει ατύχημα στο σχολείο και αν γίνει ατύχημα πως θα περάσει το 166. Αυτή δε η Λαϊκή είναι η καταστροφή για τα λίγα μαγαζάκια στη παραδοσιακή γειτονιά μας η αν την ξαναφέρουν ν' αρχίζει απο την πρωτοπαπαδακη μεχρι την πλατεια Κύπρου πιανει και ολες τις γειτονιές

12) ΠΡΟΣΟΧΗ SOS! STO YΨOMETΡO ΠOY ΔINOYN OI YΠHΡEΣIEΣ ΓIA OIKOΔOMIKEΣ KATAΣKEYEΣ. ΦTANEI ΠIA ΕΛΕΟΣ.

13) ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ(ΡΟΔΩΝ ΚΛΠ)ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΩΣ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΤΟ 166 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΙΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

14)ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΠΗ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΦ'; ΕΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΦ'; ΕΤΕΡΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΜΕΛΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Α ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΌ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ.

15) ΓΚΑΓΚΕΛΑΚΙ , ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΟΚΑΡΙΕΣ(Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ) ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ.(ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ) ! ! ! ΑΣ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

16)Σε συνεργασία με τον Σύλλογο να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ στο ΣΤΕΚΙ που φιλοξενούμεθα και τμήμα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ(ΥΠΕΥΘ. Κ. ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ. Κ. ΠΕΤΑΛΑΣ).

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑ! ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΟΥΝΤΑ ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Κ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩ ΠΟ ! ! !

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΦΟ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ. MPLOKER ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΙΟΣ Κ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Η ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΥΦΟ ΛΟΓΩ ΑΠΛΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΕΓΑ ΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΔΟΙ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ Κ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΚAI ΑΠΛΥΤΟΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ. ΠΟΝΤΙΚΙΑ Κ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ(ΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΚΗ, ΤΟ ΘΕΜΟ ΚI'; ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΟΚΟΝΤΟ ΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΞΕΝΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕEEEEEEEEEEEEE!!! BOHΘEIAAAAAAAAA ''ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ 27/9/09 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ !!! ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΔΟΥΝ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ, ΠΛΗΣΙΜΟ ΟΙ ΚΑΔΟΙ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ''.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ , ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΙ ΚΑΔΟΙ(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Κ. ΤΟΥΝΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ) ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑ ΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ PLYZZZZZZZZZ !!! SOS, SOS, SOSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!


ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!! Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠ';ΤΗ ΒΡΩΜΑ

BOHΘEIA !!! SOS !!! FILOI MPLOKERS
Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ, ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΙΡΟΣ Κ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ.
ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΑΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΗΤΕΣ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΣΚΛΗΡ. ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ, ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΥΧΟΙ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ - DAUN, ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ, ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ..

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ( Ο ΔΗΜΟΣ Κ Ο ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!! ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ) ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΛΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ..
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ''0'' SOS ! SOS ! SOS ! TELOS H EMPISTOSYNH GIA THN ZWH MAS APO TON DHMO GALATSIOY
(ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΦΙΛΟΙ BLOCKERS, TV, RADIO, ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ (ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ).

ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ)ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ Κ Η ΠΕΙΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ

Ελευθέριος Φραγκίσκος, Κουνάνης.
Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου
Υπεύθ. Της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου.