Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ !!!ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΘΑΙΝΩ !

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Τ'ΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β. ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΑΘΩΝ Κ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΒΑΛΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΣΠΆΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΆΓΜΑ ΤΩΝ 5.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΖΩΗΣ)ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ 24 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ. ΣΤΙΣ 26 - 27 Κ 28 ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ν' ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΠΑΛΙ. ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ Κ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Κ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΏΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ''ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ''.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ !!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!
http://www.facebook.com/event.php?eid=220246248852&ref=mf

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΕΠΑΙΤΩΝΤΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή