Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010








ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!

http://users.otenet.gr/~fracisko/ = ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ.

http://www.disabled.gr/lib/?cat=1 = ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ.

ΓΙΑ S O S !!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210.2923785 ΚΑΙ ΣΤΟ 6977.65.05.64

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑ !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ !!!





"Γιατρός βίασε 103 ανήλικα παιδιά."

"Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ντελαγουέρ των ΗΠΑ η είδηση πως παιδίατρος κατηγορείται για βιασμό 103 παιδιών που υπήρξαν ασθενείς του!
Σύμφωνα με πληροφορίες...

κατηγορούμενος είναι ο Έρλ Μπράντλεϊ, που αντιμετωπίζει 471 κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκων. Ο 56χρονος παιδίατρος συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό πως παρενόχλησε σεξουαλικά ένα κορίτσι.
Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 29 κακουργήματα, καθώς φερόταν υπεύθυνος για το βιασμό εννέα παιδιών. Αργότερα όμως βρέθηκαν στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών. Μια από αυτές είχε γυριστεί τρεις μέρες πριν από τη σύλληψή του και έδειχνε ένα κορίτσι 2-3 ετών να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεφύγει από τον Μπράντλεϊ.
Στις κατηγορίες εις βάρος του 56χρονου περιλαμβάνονται και εκείνες της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων και της συνεχούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Κάποια από τα θύματα του Μπράντλεϊ ήταν ακόμη κι 6 μηνών."