Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ


«Όχι στην πείνα»

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

«Κάθε 6''ένα παιδί,ένας ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας στο κόσμο,πεθαίνει από την πείνα.

Έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι 17/9/09 για να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι απ’ την δική του γειτονιά της κοινωνίας. Εν προκειμένω εμείς ξεκινήσαμε απ’ το Γαλάτσι μας, με μπροστάρη τον πρ. Δήμαρχο Γαλατσίου και Υποψήφιο με το Δημοτικό συνδυασμό 21ος ΑΙΩΝΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ. Συνεργάτες αρωγοί: Επιχειρηματίες o Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος, οι Μπλόκερς από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, το www.e-galatsi.gr, το G.TV, οι Εθελοντές μας από το Γαλάτσι την ΕΛΛΑΔΑ και το Εξωτερικό.
Ο Σύλλογος Άνω Γαλατσίου, ο Σύλλογος Κρητών, από τούς Ρουμελιώτες ο ιδρυτής κ πρ. πρόεδρος κ. Τούντας Δημήτρης, ή Επιτροπή Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ, ή Δράση,οι Οικολόγοι Πράσινοι. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΑμεΑ, ΠΑΣΥΠΚΑ, το ΠΑΣ. ΓΑΛΑΤΣΙ και ή Πρώτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑμεΑ κα ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (Ανιδιοτελώς Νομικός Σύμβουλος μας ο κ. Κώστας Διάκος)
Την φύση όταν την προσέχεις σου δίνει ΖΩΗ, ή ΠΕΙΝΑ, όμως στην παίρνει πίσω.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

17/9/09 Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ(Όπως πάντα άλλωστε) και θα περιμένει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμό, είδη σπιτιού, κουβέρτες, παιχνίδια(καινούργια και μη)(ότι έχουμε) και ΤΡΟΦΙΜΑ για να βγει το καλοκαίρι (που είναι κλειστές οι σιτίσεις των εκκλησιών) και ο χειμώνας πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) Από τις 11.00 το πρωί έως και 7.00 το απόγευμα
Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564 για ότι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώνει ο Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης.
ΚΑΙ ΣΤΟ EMAIL = fracisko@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου