Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΜΕ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΟ Κ ΑΝΤΙΠΑΡΟ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ τα ΑΜΕΑΙ
ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ, ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ Κ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΑΚΟΥΩ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ Κ. ΧΑΣΙΩΤΗ, ΕΝΑΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ, ΟΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ Ν' ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΠΥΛΙΑΝΗΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο Κ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ(ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ Κ Η ΠΙΣ
ΤΗ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΗΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ(ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ)!!!ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ(ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΥΤΑ Κ ΖΩΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Κ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΝΑΝΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210.2923785 - 6977.650564 Η ΣΤΟ EMAIL= fracisko@otenet.gr ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Κ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.
ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΓΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΕΟΚ ΤΟ ΕΠΙΛΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ(Κ ΠΑΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ Η ΑΚΟΜΗ
ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!! ΜΗ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ, Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ(ΜΕ ''Κ'' ΚΕΦΑΛΑΙΟ)ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. 'ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΧΑΣΙΩΤΗ' Κ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Κ Ο ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ''ΧΡΙΣΤΟ'' ΜΑΣ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ. ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας Κ του Δήμου Γαλατσίου.
Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα στην Ελλάδα και στην ΕΟΚ.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ στην Νάουσα Πάρου, Λειβαδιά, Γαλάτσι και σε όλη την Ελλάδα.
Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Νοσοκομείου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
http://theodorostountas.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760&ref=profile
http://ftwxia-amea.blogspot.com/
http://e-thesprotia.pblogs.gr/2009/04/oikologoi-prasinoi.html#comments
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/
http://cidd35c23fe2a2393d1.profile.live.com/?wa=wsignin1.0&sa=249688552http://cid-8db0cef6217e4a28.profile.live.com/?mkt=el-gr&sa=491300549
http://frang-koynanis.blogspot.com/
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ
http://ano-galatsi.blogspot.com/
http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
http://www.enisxisi.gr/
http://www.e-grammi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου