Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ. ΓΙΑ τα ΑμεΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ? ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
Είναι τραγελαφικός ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στα ΕΛΠΕ...
Το Φεβρουάριο του 2009 βγήκε μια προκύρηξη (όχι ΑΣΕΠ καθώς είναι "ιδιωτικά" πλέον...) όπου ζητούσανε μηχανικούς.
(Χημικούς, Μηχανολόγους, Μηχανικούς υλικών κλπ). Το Μάϊο ειδοποιήθηκαν οι υποψήφιοι για τη διενέργια κάποιων γλωσσικών και αριθμητικών τεστ τα οποία κι έγιναν στο ξενοδοχείο Royal Olympic στο κέντρο της Αθήνας. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ αναφέρανε ότι θα καλέσουν για συνέντευξη ,για τους Μηχανολόγους π.χ τους πρώτους 46 (απο τους 222 που συμμετείχαν).
Αμ, δε...χτύπησε το τηλέφωνο και κάποιοι που ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη εμφανίστηκαν κι αυτοί για συνέντευξη, άσχετα αν δεν...

τα πήγαν καλά στο τέστ, το οποίο η ίδια η εταιρία θεσμοθέτησε σαν κομμάτι της διαδικασίας! (Αλήθεια, γιατί δεν τους δίνατε τα θέματα;)
Μετά τη συνέντευξη, οι πρώτοι στο τεστ ξαφνικά βρεθήκαν κάτω απο τη μέση....Η απάντηση της εταιρίας: "Το τεστ μετράει μόνο για να πας στη συνέντευξη. Απο εκεί κι έπειτα μετράει μόνο η συνέντευξη"
Και γιατί δεν μας λέγατε βρε παιδιά απο την αρχή ότι θα μετράει μόνο η συνέντευξη; Δεν θα μπάιναμε στον κόπο καν να έρθουμε, θα ξέραμε. Με το τεστ είχαμε και μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχει και αξιοκρατία σ'αυτή την εταιρία.

Ένας απο τους "επιτυχόντες-αποτυχόντες"

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 12:00:00 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου