Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ !!!





"Γιατρός βίασε 103 ανήλικα παιδιά."

"Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ντελαγουέρ των ΗΠΑ η είδηση πως παιδίατρος κατηγορείται για βιασμό 103 παιδιών που υπήρξαν ασθενείς του!
Σύμφωνα με πληροφορίες...

κατηγορούμενος είναι ο Έρλ Μπράντλεϊ, που αντιμετωπίζει 471 κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκων. Ο 56χρονος παιδίατρος συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό πως παρενόχλησε σεξουαλικά ένα κορίτσι.
Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 29 κακουργήματα, καθώς φερόταν υπεύθυνος για το βιασμό εννέα παιδιών. Αργότερα όμως βρέθηκαν στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών. Μια από αυτές είχε γυριστεί τρεις μέρες πριν από τη σύλληψή του και έδειχνε ένα κορίτσι 2-3 ετών να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεφύγει από τον Μπράντλεϊ.
Στις κατηγορίες εις βάρος του 56χρονου περιλαμβάνονται και εκείνες της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων και της συνεχούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Κάποια από τα θύματα του Μπράντλεϊ ήταν ακόμη κι 6 μηνών."

1 σχόλιο:

  1. Ολους αυτούς, δείξτε τα πρόσωπά τους Στην τηλεόραση σαν επικυρηγμένους, τιμωρήστε τους παραδειγματικά, δεν ειναι άνθρωποι που έκαναν "λάθος". Είναι τέρατα της φύσης. Γονείς, αγρυπνείτε. Για όλου του κόσμου τα παιδιά.

    Αννυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή